Adviseren

Gedegen ICT-advies is een absolute noodzaak wanneer u de werkprocessen binnen uw organisatie (nog) flexibeler en efficiënter wilt inrichten. Kamro IT heeft de kennis en ervaring in huis om u te voorzien van advies waarmee u vooruit kunt. Wij adviseren u graag over aanpassingen in uw huidige infrastructuur, het in gebruik nemen van nieuwe softwarepakketten of applicaties, werkstations, netwerken of het opstarten van werkplekken in de cloud. Ook brengen wij de gevolgen van uw keuzes in kaart - het op de schop gooien van werkprocessen heeft immers veel impact.Waarom?

Kamro IT onderscheidt zich in het geven van écht onafhankelijk advies over de wijze waarop u, zo goed mogelijk en tegen zo reëel mogelijke kosten, uw processen kunt automatiseren. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn daarbij kenmerkend voor onze organisatie.

Wat?

Bij Kamro IT ontvangt u altijd helder en eerlijk ICT-advies op maat. Maar advies alleen zorgt niet voor de noodzakelijke veranderingen. Daarom ontzorgt Kamro IT u ook als het gaat om de implementatie en het beheer van oplossingen.

Hoe?

Voor ieder adviestraject kunnen wij terugvallen op onze jarenlange ervaring in ICT-dienstverlening, maar ook op onze kennis van het aanbod in onze markt. Daarnaast werken wij graag samen met professionele partners die minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau leveren.

Waarom met ons samenwerken?

Kamro IT is úw partner voor advies, ontwikkeling en support.


  • "Wij zijn altijd bereikbaar."

  • "Wij zijn onafhankelijk."

  • "Uw succes is onze drijfveer."

  • "U heeft bij ons één aanspreekpunt."

  • "Wij zijn eerlijk, open en transparant."

  • "Wij zijn betrouwbaar en eerlijk."

  • "Wij hebben jarenlange kennis en ervaring."

  • "Wij ontzorgen u van advies tot beheer."

Hebben wij u overtuigd?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact opSophos silver partner

Contact

Argonstraat 5
7463 PD Rijssen
Tel: (0548) 201 053
E-mail: info@kamroit.nl

Social

Google+
Facebook

Cookieinstellingen