Bouwen

Wanneer u een nieuw netwerk wilt bouwen, er een nieuwe server geplaatst moet worden of u uw werkstations opnieuw wilt inrichten, zult u al snel ervaren dat dit geen klussen zijn die u zelf kunt oppakken. Kennis van zaken is een absolute noodzaak. Deze kennis vindt u bij Kamro IT. Wij starten uw project door uw huidige situatie en uw wensen voor de nieuwe situatie onder de loep te nemen. Het is onze drijfveer om het allerbeste antwoord op uw vragen te formuleren en de juiste oplossingen te zoeken. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen.Waarom?

Kiest u voor Kamro IT, dan kiest u voor een professional met jarenlange ervaring in de praktijk. Bovendien staan vertrouwen en transparantie altijd voorop. Wij maken het plaatje nooit mooier dan het is, maar zeggen het eerlijk wanneer uw wensen wellicht niet reëel zijn.

Wat?

Kamro IT kan als tussenpersoon voor u optreden, maar ontzorgt u ook graag zelf als het gaat om de implementatie en het beheer van slimme ICT-oplossingen, denk aan servers en werkstations. Wij zijn ijzersterk in adviseren, vernieuwen én realiseren.

Hoe?

Voor uw projecten kunnen wij terugvallen op een jarenlange (praktijk)ervaring in ICT dienstverlening, maar ook op onze kennis van het aanbod in onze markt. Daarnaast werken wij graag samen met partners die net als ons kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Waarom met ons samenwerken?

Kamro IT is úw partner voor advies, ontwikkeling en support.


  • "Wij zijn onafhankelijk."

  • "Uw succes is onze drijfveer."

  • "Wij zijn betrouwbaar en eerlijk."

  • "Wij zijn altijd bereikbaar."

  • "Wij ontzorgen u van advies tot beheer."

  • "Wij hebben jarenlange kennis en ervaring."

  • "U heeft bij ons één aanspreekpunt."

  • "Wij zijn eerlijk, open en transparant."

Hebben wij u overtuigd?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact opSophos silver partner

Contact

Argonstraat 5
7463 PD Rijssen
Tel: (0548) 201 053
E-mail: info@kamroit.nl

Social

Google+
Facebook

Cookieinstellingen