Beheren

Als uw bedrijf groeit, groeit de ICT met u mee. Voor u het weet bezit u een omvangrijk machinepark van servers, werkstations, desktops, laptops, printers en telefoons. Al die systemen moeten goed beheerd en onderhouden worden. Kamro IT is úw partner. Aan de hand van uw wensen en eisen stellen wij een servicecontract, onderhoudscontract of zelfs een SLA (Service Level Agreement) op voor uw systeembeheer, maar ook voor uw netwerkbeheer. Vervolgens kunt u ons wanneer u ons maar nodig heeft inschakelen voor het monitoren van back-ups, het inrichten van werkplekken, het upgraden van de Wi-Fi-snelheid, preventief onderhoud op uw server… En meer.Waarom?

U kunt bij ons terecht voor zowel systeembeheer als netwerkbeheer, met als grote voordeel dat u voor al uw vragen bij één aanspreekpunt terecht kunt. Kiest u voor Kamro IT, dan kiest u voor een professional met jarenlange ervaring in de praktijk.

Wat?

Als ICT-specialist zijn wij graag verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen uw organisatie. En uiteraard lossen wij ook netwerkproblemen of andere technische complicaties snel en vakkundig voor u op.

Hoe?

Wij hebben een jarenlange ervaring in ICT-dienstverlening, waardoor wij uw gehele IT-infrastructuur optimaal preventief kunnen onderhouden. Daarnaast zijn wij ijzersterk in het analyseren en oplossen van problemen. Razendsnel troubleshooten zit in ons DNA.

Waarom met ons samenwerken?

Kamro IT is úw partner voor advies, ontwikkeling en support.


  • "Wij zijn altijd bereikbaar."

  • "U heeft bij ons één aanspreekpunt."

  • "Wij ontzorgen u van advies tot beheer."

  • "Uw succes is onze drijfveer."

  • "Wij hebben jarenlange kennis en ervaring."

  • "Wij zijn betrouwbaar en eerlijk."

  • "Wij zijn onafhankelijk."

  • "Wij zijn eerlijk, open en transparant."

Hebben wij u overtuigd?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact opSophos silver partner

Contact

Argonstraat 5
7463 PD Rijssen
Tel: (0548) 201 053
E-mail: info@kamroit.nl

Social

Google+
Facebook

Cookieinstellingen