Werken in de cloud

Uw online werkplekken huurt u natuurlijk bij Kamro IT! U betaalt een vast bedrag per maand, op basis van het aantal online werkplekken. De kosten zijn voorspelbaar en u komt nooit voor verrassingen te staan. Ook onderhoud en onverwachte kosten door calamiteiten zijn bij de cloud niet aan de orde. Zodoende is bij werken in de cloud de total cost of ownership lager. Groeit uw organisatie? Bij onze online werkplekken is het heel eenvoudig om meer gebruikers toe te voegen. En minstens zo praktisch, bij krimp kan het aantal gebruikers ook snel weer verlaagd worden.Online werkplek

Bij Kamro IT huurt u, zoals gezegd, online werkplekken op basis van een abonnementsservice. U beschikt altijd over de meest recente programma’s van Microsoft, zoals u dat nu ook gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan Outlook, Word, Excel en PowerPoint. Het onderhoud en beheer van deze programma’s neemt Kamro IT op zich.

Hosted Exchange

Ook Hosted Exchange is mogelijk, zodat u overal zaken kunt doen. Kamro IT helpt u met het inrichten van uw e-mail, (gedeelde) agenda’s en (gedeelde) contactpersonen, zodat deze altijd en op ieder device beschikbaar zijn. Met Hosted Exchange hoeft u niet zelf te investeren in een e-mailserver en bespaart u flink op onderhoud en beheer.

Online back-up

Kiest u voor werken in de cloud bij Kamro IT, dan hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over back-ups. Iedere nacht wordt er automatisch een back-up van uw data in de cloud gezet, met een retentie van twee weken. Met cloud back-up wordt uw data altijd veilig opgeslagen.

De voordelen

Werken in de cloud biedt verschillende voordelen. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen voor u op een rij.

  1. De cloud is áltijd bereikbaar.
  2. Werkplekken in de cloud zijn schaalbaar.
  3. De cloud is minder kostbaar dan soft- of hardware.

Bent u klaar voor de cloud? Maak kennis met onze online werkplek!

Vraag demo aan
Hebben wij u overtuigd?

Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Neem contact opSophos silver partner

Contact

Argonstraat 5
7463 PD Rijssen
Tel: (0548) 201 053
E-mail: info@kamroit.nl

Social

Google+
Facebook

Cookieinstellingen